Antagelig noe av det kuleste jeg har gjort!

Ganske brautete og pompøst å si...men jeg må si at når jeg fikk utdelt den grønne Elite-trøya under info-møtet i dag banket pulsen litt ekstra stolt. Jeg så på Mona og jeg tror også hun digga det litt...hun viste det kanskje ikke så godt som meg...men når jeg ser dette bildet er jeg overbevist:

Og når vi blir fulgt ut til startområdet sammen med Supermann, Jørgen og Ruben kjentes det ut som jeg fløy...bena veide ingenting og jeg tror virkelig fjærene jeg hadde på armene løftet meg 1 cm over bakken. Jeg kjente ikke vinden som blåste eller regnet som plasket ned - jeg bare registrerte de andre grønne trøyene, stjernene i øynene på Supermann som var så stolt over meg, Jonathan Albon som startet før oss, Siri Englund som faktisk gadd å ta et bilde med en starstruck gammel dame, speakeren som pratet nonstop og musikken som dunket på!

Totally starstruck!

De norske damene som "kræsjer" eliteteamet!

Da elite menn startet kl 1100 hadde vi ståpels samtlige mann og så var det vi jentene sin tur...1105 gikk starten...og dagens store høydepunkt var vel at jeg kom meg ok avgårde, holdt Siri Englund bak meg ca 400 m, holdt følge med Mona de første 300 m....og så dro de ;) Men jeg kjørte mitt eget løp, hadde det fantastisk gøy, og nachspillet fortsetter på face nå i de sene kveldstimer. Nå skal jeg sette meg å skrive om løpet på Runners World - jeg må gjøre det mens jeg enda har løpet i blodet for som vanlig har jeg mye jeg vil nå ut med.

Tusen tusen takk til alle dere fine folkene jeg har møtt i dag - dere er alle alle så utrolig fantastiske og jeg bare digger dere. Det er så kult når det stadig kommer flere og flere bort for å hilse på ♥

Jeg får ikke skålet med Mona i rødvin (dessverre) men kjører på med sitronvann...wohooooo ;)

KlemMari

Ps...pokker as...fikk ikke bilde med Jonathan Albon...makan...får nøye meg med gleden over å ha løpt ved siden av han i 10 sek opp en bakke....;)

3 kommentarer

Susanne

05.09.2015 kl.20:18

Superwoman som vanlig❤️❤️❤️ Hva betyr det å være elite? Hørtes veldig fancy ut😃👏

Mari

05.09.2015 kl.21:44

Susanne: Det betyr av vi var vel en 20 jenter på startstreken og startet først - og blant de 20 var blant annet verdensmesteren i hinderløp!!!! Æhhhhhhhhhhhhhhh - starstruck må du vite!

Susanne

06.09.2015 kl.11:31

Ohhh!! Stort!! Grattis😍😍😍

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

39, Rælingen

Dette er min dagbok, mitt sted der jeg kan lette hjertet mitt og dele tankene mine. Ofte vil det dreie seg om trening, men det kan like gjerne være gleden over det livet jeg er så heldig å få ta del i. For kontakt - mariweider@yahoo.no

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits